ischiasnerven tabletten için ürünler (2)

Miskos

Miskos

İstanbul, Fatih'te Miskos Helva adı altında kurulan Miskos, sürekli olarak gelişen piyasa koşullarına ve uluslararası kuruluşların standartlarına uyum sağladı. Artan müşteri taleplerini karşılamak amacıyla önce İstanbul, Bahçelievler'deki fabrikasına, ardından da Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 10.000 m2'lik üretim alanına taşındı. Miskos, en yüksek kalite standartlarına bağlıdır. Şirket, üretim sırasında kalite ve hijyen koşullarına uyuma titizlikle dikkat eder ve iş sağlığı ve güvenliği ile gıda yasalarının gerekliliklerini göz önünde bulundurur. Şirketin sürekli artan kâr rakamları, Miskos'un bu kalite odaklı yaklaşımıyla doğru yolda olduğunu göstermektedir. Miskos, gevrek, kuru meyve ezmeleri, wafer helva, çekme helva ve Türk peri ipeği ile tanınmaktadır. Doğal üretim yaklaşımı, geleneksel Türk lezzetini ön plana çıkarırken, ürünlerin yurtdışındaki artan popülaritesini de sağlamaktadır.
Babassu Yağı

Babassu Yağı

Babassu Yağı, Babassu palmiyesinin cevizlerinden elde edilir. Bu ağaç Brezilya kökenlidir ve ana yetiştirme alanları Güney Amerika'dadır. Palmiyeler Arecaceae familyasına aittir ve çok yavaş büyürler. İlk meyvelerini ancak 10 yıl sonra verir, 200 yıla kadar yaşayabilir ve 30 metreye kadar boylanabilir. Meyveleri hindistancevizi gibi görünür, 10 ila 12 cm uzunluğunda olup, yaklaşık %60-70 yağ içeren 3 - 5 tohum barındırır. Yağ, 22°C'nin altında katı halde bulunur ve bu nedenle Babassu yağı veya Babassu yağı olarak da adlandırılır. Yüksek oranda laurik asit içerir ve ciltte yumuşak bir his yaratır. Ciltle temas ettiğinde erir. Kullanım: Farmasötik: * Cilt rahatsızlıklarını hafifletir Gıda: * Tatlı ve unlu mamullerin bileşeni * Margarin üretimi Kozmetik: * Cilt koruma * Kremler ve şampuanlar üretimi * Cilt rahatsızlıklarını hafifletir CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Renk: beyazımsı ila sarı Koku: fındıksı INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Saklama: serin, kuru, ışık geçirmeyen kapalı kaplarda saklayın